Жилищна сграда на пет етажа,район Лозенец,жил.група Зоопарк,ул.Чавдар Мутафов 31
Пететажна жилищна сграда, находяща се на ул. Чавдар Мутафов 31, на привлекателно място, с отлична локация и идеален достъп до булеварди Симеоновско шосе и Г.М. Димитров, в близост до Зоологическата градина, Ловен парк, детска градина, магазини, спирки на градския транспорт. Луксозно изпълнение. Комфортни апартаменти от 44. 84 кв. м. до 84. 50 кв. м. ,на цени от 45000 евро до 76000 евро. Предават се на шпакловка и замаска, пвц дограма с К стъкла, монтирани вътрешни и външни врати, окабеляване, завършени луксозни общи части и тераси. Отопление – ТЕЦ. Възможност за закупуване на гараж или паркомясто. Гъвкава схема на плащане. Пусков срок-2018 г. Строителството е пред акт 14. Свободните апартаменти и разпределенията им може да видите в приложените файлове.


Разпределение
Ценообразуване

Жилищна сграда с кафене и ц-р за автодиагностични услуги и ремонт на климатици - м.Киноцентъра, ул. Градина № 51
Новострояща се четириетажна жилищна сграда находяща се до Ботаническата градина, в близост на Околовръстен път,с идеален достъп и на достатъчно отстояние осигуряващо спокойствие и комфорт. Малки апартаменти с привлекателна гледка към Витоша и Ботаническата градина. Луксозно изпълнение. Продават се апартаменти и ателиета с различни квадратури и на различни етажи. Квадратурите са от 36.21 до 88.73 кв.м. ,а цените от 550 до 700 евро на кв. м. в зависимост от етажа. Отлично разпределение. Има избор на квадратури, разположения и етажност. Апартаментите се предават на шпакловка и замаска, пвц дограма, монтирани вътрешни и външни врати, окабеляване, завършени луксозни общи части и тераси. Гъвкава схема на плащане. Пусков срок 2012г. Свободните апартаменти и разпределенията може да видите в приложените файлове.Разпределение
Ценообразуване

Едностаен апартамент в Гео Милев – ул.Едисон № 26
Апартаментът е тип ателие със скосявания. Намира се в новопостроена жилищна сграда с акт 16 на привлекателно място. Луксозно изпълнение. Разпределение – голямо помещение с трапезария, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Предава се на шпакловка и замазка, ал.радиатори, дограма ПВЦ, врати – масивна външна и вътрешна, пълно окабеляване, с общи части - 50 кв.м., чиста площ - 41 кв.м, на четвърти етаж.
Цена 32000 евро


Жилищна сграда на четири етажа в Овча купел – ул.Народно хоро № 9
Новопостроена четириетажна жилищна сграда на привлекателно място. Луксозно изпълнение. Отлично разпределение. Апартаментите се предават до ключ, с готови настилки-теракот и ламинат, стени-латекс, завършени бани, пвц дограма, монтирани вътрешни и външни врати, окабеляване, завършени луксозни общи части и тераси. Възможност за закупуване на гараж или паркомясто. Гъвкава схема на плащане. Сградата е с акт 16.В сградата се продават :
Двустаен апартамент в кв.Овча Купел – ул. Народно хоро № 9 Двустаен апартамент на четвърти етаж - №1, 54.98 кв.м. с общите части, чиста площ 49.52 кв.м, от тях 9.03 кв.м. са тераса, която не се прехвърля нотариално, но е част от него. Особеното при него е, че по документи и в разпределението може да видите че се води склад, тъй като за него няма предвидено мазе и съответно паркомясто, такива са законовите изисквания, но е направен като двустаен апартамент и е предвидено всичко необходимо. Завършен до ключ с готови настилки - теракот и паркет, стени - латекс и изцяло завършена баня!
Цена 42000 евро
Разпределение
Двустаен апартамент в кв.Овча Купел – ул. Народно хоро № 9
Два гаража преобразувани в двустаен апартамент в сутерена 60.73 кв.м. с общите части, чиста площ 53.51 кв.м, две отделни стаи, баня с тоалетна, с френски прозорци, тип английски двор, с готови настилки - теракот, стени – латекс и изцяло завършена баня! Апартаментът е със статут на гаражи.
Цена – 30000 евро.
Гараж в жил.сграда в кв.Овча Купел – ул. Народно хоро № 9
Гараж - 31.79 кв.м. с общите части , чиста площ 28.01 кв.м.
Цена 10000 евро


Офис сграда на четири етажа и подземен паркинг в кв.Бояна - м. Киноцентъра, ул. Градина № 53
Новопостроена хиперлуксозна офис сграда на 4 етажа. РЗП 3200 кв. м. Сградата се намира на околовръстен път до Ботаническата градина, с панорама към Витоша и София. Суперлуксозно изпълнение от еталбонд, камък и стъкло, локално отопление, подземен паркинг. Сградата е пред акт 16!
Цена: 2 000 000 евро
Разпределение