Ресторант в центъра – ул.Гладстон № 9
Заведение 150 кв.м. намиращо се в центъра, работещо , с пълно луксозно оборудване и обзавеждане, климатизация, интернет, wireless, кабелна ТV.
Наем 1200 евро.
Двустаен апартамент в центъра – ул.Гладстон № 9
Апартаментът се намира в центъра в новопостроена луксозна сграда. Жилището е стилно обзаведено с много вкус, настилки – гранитогрес, луксозни мебели, вградена кухня с уреди, 59 кв.м., на пети етаж, отопление-тец. Разпределение-просторен хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, има скосявания. На второ ниво има голяма открита тераса с джакузи и градинска мебел .
Наем 550 евро.Магазин в центъра – ул. Цар Симеон № 230
Магазин на партер,на оживено място,в жилищна сграда, 50 кв.м., две складови помещения, санитарен възел, локално отопление.
Наем 400 евро.
Заведение в кв. Лозенец– ул. Милин камък № 32
Кафе на партер, на оживено място в нова жилищна сграда, находяща се на ъгъла на ул.Милин камък и ул.Криволак, със самостоятелен санитарен възел, локално отопление – 25 кв.м.
Наем 300 евро.


Магазин в кв. Лозенец– ул. Милин камък № 32
Магазин на партер,на оживено място в нова жилищна сграда, находяща се на ъгъла на ул.Милин камък и ул.Криволак, подходящ за цветарски магазин или друга търговска дейност, със самостоятелен санитарен възел, 20 кв.м.,локално отопление.В отлично състояние, пвц дограма,теракот и латекс.
Наем 180 евро.


Офис в кв. Лозенец– ул. Милин камък № 32
Обзаведен партерен офис със самостоятелен вход в нова жилищна сграда, находяща се на ъгъла на ул.Милин камък и ул.Криволак. На две нива - по 20 кв. м и санитарен възел,локално отопление. В отлично състояние, ПВЦ дограма, ролетна щора, теракот и латекс. Подходящ и за магазин.
Наем 250 евро.


Четиристаен апартамент в кв. Лозенец– ул. Милин камък № 32
Апартаментът се намира в нова жилищна сграда, находяща се на ъгъла на ул.Милин камък и ул.Криволак, подходящ и за офис, 120 кв.м., на първи етаж над партер. Жилището е стилно обзаведено с много вкус. Разпределение-просторно помещение с камина и кухненски бокс, три самостоятелни стаи, две бани с тоалетна-едната с вана. Локално отопление.
Наем 400 евро.
Бутиков хотел в кв.Драгалевци – ул. 308 (Мати Болгария) №8
Новопостроен дискретен бутиков хотел в полите на Витоша с прекрасна панорама. Хотелът е стилно обзаведен с много вкус, на четири етажа, 1400 кв.м. РЗП, 1000 кв.м. двор. Разполага с тринадесет стаи обзаведени луксозно в различна тематика, ресторант, лоби бар, кула с панорамен бар, спа център турска баня, сауна, басейн, фитнес, голям двор със закрито барбекю, детска площадка, паркинг. Хотелът е газифициран, има и генератор за ток.
Уеб сайт : www.6ato.bg
Цена:8 000 евро

Къща в кв.Драгалевци – ул. 326 (Харалан Ангелов) № 2
Новопостроена луксозна къща в полите на Витоша с прекрасна панорама,. Къщата е 350 кв.м. с 500 кв.м. двор, стилно обзаведена , на два етажа и гараж в сутерена. Разпределение-просторен хол с трапезария и кухненски бокс, камина, 4 спални, 5 бани с тоалетна, джакузи, 3 тераси, веранда и барбекю. Къщата е газифицирана, има и генератор за ток
Цена:1500 евро


Къща в кв.Драгалевци – ул. 326 (Харалан Ангелов) № 2
Новопостроена луксозна къща полите на Витоша с прекрасна панорама. Къщата е 150 кв.м.,с 500 кв.м. двор,стилно обзаведена с много вкус, на два етажа и гараж в сутерена. Разпределение-просторен хол с трапезария и кухненски бокс, 2 камини, 3 спални, 4 бани с тоалетна, джакузи, тераса, перално помещение, веранда и барбекю. Къщата е газифицирана, има и генератор за ток.
Цена:1000 евро

Двустаен апартамент в кв.Витоша – бул. Симеоновско шосе № 1
Апартаментът се намира в новопостроена луксозна сграда ,70 кв.м., на седми етаж .Жилището е стилно обзаведено с много вкус, настилки – теракот и ламиниран паркет, италиански мебели, вградена кухня с уреди . Разпределение - просторен хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и антре. Отопление – тец. До комплекса има изградена озеленена площадка с детски съоръжения и прекрасна гледка към Витоша.
Цена:330 евро


Двустаен апартамент в кв. Лозенец– ул. Ведрина № 8
Апартаментът е мезонет, намира се в нова, завършена кооперация. Луксозно обзаведен, състоящ се от дневна и кухня, коридор, баня с тоалетна, спалня, две тераси, 80 кв.м., на четвърти етаж, отопление – тец . Отделно извън квадратурата има складово помещение и подземна гаражна клетка.
Цена:450 евро
Тристаен апартамент в кв. Лозенец– ул. Ведрина № 8
Апартаментът се намира се в нова, завършена кооперация. Луксозно обзаведен, състоящ се от дневна и кухня, две спални, коридор, две бани с тоалетна, две тераси, 130 кв.м., на трети етаж, отопление – тец. Отделно извън квадратурата има складово помещение и подземна гаражна клетка
Цена:600 евро

Двустаен апартамент в кв.Овча Купел – ул. Народно хоро № 9
Двустаен апартамент - апартаментът се намира в новопостроена луксозна сграда, 55 кв.м., на четвърти етаж. Обзаведен e изцяло. Разпределение-хол, кухня, коридор, спалня, баня с тоалетна, тераса, локално отопление. Настилки - теракот и ламинат, стени – латекс.
Цена:200 евро
Двустаен апартамент в кв.Овча Купел – ул. Народно хоро № 9
Два гаража преобразувани в двустайно жилище, подходящ и за офис в сутерена на новопостроена луксозна сграда, 61 кв.м., локално отопление. Необзаведен, с готови настилки, стени-латекс.
Цена:150 евро